Medlem

Som medlem i Landskrona Motrorklubb får du möjlighet att ta del av följande förmåner:

• Tillgång en av sveriges bästa sandbana.
  • Gratis träning (träningskort krävs)
  • Medlemstid på banorna mellan 10-11 på lördagar
  • Tisdagsträning - organiserad träning för alla klasser. (träningskort krävs)
  • Reducerad träningsavgift på Helsingborgs Motocrossklubb (se nedan)
  • Träningsdagar i Helsingborg exklusivt för LMK-medlemmar (nytt för 2017)

Som alla andra föreningar är vi beroende att våra medlemmar hjälper till att hålla vår anläggning öppen och i gott skick samt att vi ska kunna arrangera bra tävlingar. Belöningen för din hjälp blir ett träningskort vilket du kan läsa mer om nedan.

Medlemskap
Medlemsavgiften innebär att man kan lösa träningskort och att man är medlem i en Svemo-ansluten klubb.

Nya medlemmar har året på sig att tjäna ihop träningskortet för kommande år.

Som ny medlem räknas personer som inte varit medlemmar i LMK de tre senaste åren.
För familjemedlemskap är villkoret att samtliga är skrivna på samma adress.

Vill man inte köpa träningskort betalar man ordinarie träningsavgift.

Träningskort
Träningskortet delas ut gratis under förutsättning att följande har uppföljts:

• Uppasset två dagar under våren och två på hösten.
  • Arbetsdagar två på våren och två på hösten.
  • En tävling under året.

I slutet av varje säsong, när vi har räknat ihop utförda uppgifter, får varje medlem besked om träningskort ingår gratis eller om man behöver betala extra inför kommande säsong. Personer som löser medlemskap efter halvårsskiftet behöver endast göra höstens uppgifter. Har man inte möjlighet att hjälpa med något alls får man betala maxbeloppet 3000kr utöver medlemsavgiften på 1000kr.

I träningskortet ingår fri träning på våra ordinarie öppettider, tisdagsträningen samt reducerat pris i Helsingborg (se nedan).

Utökat samarbete mellan LMK och HMCK
Landskrona MK och Helsingborgs MCK erbjuder sina medlemmar
att träna för reducerat pris på varandras banor.

Följande priser gäller:

Medlemmar i Helsingborgs MCK betalar hos Landskrona MK: Stora banan 100kr, 85/65cc-banan 80kr, 50-banan 40kr

Medlemmar i Landskrona MK betalar hos Helsingborg MCK: Stora banan 100kr, 85/65cc-banan 60kr, 50 banan 40kr

Licenskrav

SVEMOS olycksfallsförsäkring kopplad till licensen. Detta betyder ALLA förare över 12 år inneha för året giltig licens. Licenserna köps separat på http://ta.svemo.se. I klubbstugan kommer det att finnas möjlighet att köpa endags Prova På-licens för 150kr.

Foto: Fia Mårtensson

Uppdaterad: 30 NOV 2017 20:11 Skribent: Henrik Kristensson