Medlem

Som medlem i Landskrona Motrorklubb får du möjlighet att ta del av följande förmåner:

• Tillgång en av sveriges bästa sandbana.
  • Gratis träning (träningskort krävs)
  • Medlemstid på banorna mellan 10-11 på lördagar
  • Tisdagsträning - organiserad träning för alla klasser. (träningskort krävs)
  • Reducerad träningsavgift på Helsingborgs Motocrossklubb (se nedan)
  • Träningsdagar i Helsingborg exklusivt för LMK-medlemmar (nytt för 2017)

Som alla andra föreningar är vi beroende att våra medlemmar hjälper till att hålla vår anläggning öppen och i gott skick samt att vi ska kunna arrangera bra tävlingar. Belöningen för din hjälp blir ett träningskort vilket du kan läsa mer om nedan.

Medlemskap
Medlemsavgiften innebär att man kan lösa träningskort och att man är medlem i en Svemo-ansluten klubb.

Nya medlemmar har året på sig att tjäna ihop träningskortet för kommande år.

Som ny medlem räknas personer som inte varit medlemmar i LMK de tre senaste  åren.
Familjemedlemskap, villkor att samtliga är skrivna på samma adress.

Passivt medlemskap innebär att man stödjer klubben samt att man kan delta på  möten.

Vill man inte köpa träningskort betalar man ordinarie träningsavgift.

Träningskort
Träningskortet delas ut gratis under förutsättning att följande har uppföljts:

• Uppasset två dagar under våren och två på hösten.
  • Arbetsdagar två på våren och två på hösten.
  • En tävling under året.

Varje uppgift räknas som en poäng, varje poäng motsvarar 330kr. Avgiften för träningskortet dras av efter antal poäng som man tjänar ihop. Personer som löser  medlemskap efter halvårsskiftet behöver endast göra höstens uppgifter. Som alternativ till att hjälpa till går det även att lösa  det för 3000kr. Medlemskort där träningskort ej ingår är markerade med rött. Endast medlemmar kan lösa träningskort.

I träningskortet ingår fri träning på våra ordinarie öppettider samt tisdagsträningen.

Villkor för att vara med på tisdagsträningen är att man är medlem i klubben har ett träningskort samt  att man har licens för klubben.

Om man inte har licens för klubben kostar tisdagsträningen 500kr/termin.

Utökat samarbete mellan LMK och HMCK
Landskrona MK och Helsingborgs MCK erbjuder sina medlemmar
att träna för reducerat pris på varandras banor.

Följande priser gäller:

Medlemmar i Helsingborgs MCK betalar hos Landskrona MK: Stora banan 100kr, 85 och 65 banan 80kr, 50 banan 40kr

Medlemmar i Landskrona MK betalar hos Helsingborg MCK: Stora banan 100kr, 85 och 65 banan 60kr, 50 banan 40kr

Träningskort ska visas upp vid inskrivning i respektive klubb för att avgifterna ska gälla, om inte så görs gäller respektive klubbs avgifter för allmän träning.

Nytt för 2016 angeånde licenskrav

SVEMO har bytt försäkringsbolag och har ett upplägg som innebär att försäkringen är kopplad till licensen. Detta betyder att from 1/1 2016 måste ALLA förare över 12 år inneha för året giltig licens. Detta innebär att förare som inte har en giltig licens 2016 inte kommer att få träna på banan. För motionärer släpps en ny licens som kallas Klubblicens som kostar 500kr per år. Denna finns tillgänglig för köp på http://ta.svemo.se. I klubbstugan kommer det att finnas möjlighet att köpa endags Prova På-licens för 150kr. Detta gäller för samtliga SVEMO-anslutna banor och information det nya upplägget hittar du på http://www.svemo.se

Foto: Fia Mårtensson

Uppdaterad: 30 NOV 2017 20:11