Medlemsansökan

Digitalt medlemskort

Nytt för 2019 är att vi inför digitalt medlemskort som ni kommer att erhålla direkt efter betalning av medlemsavgiften. Medlemskortet lagras i mobilen och hanteras via appen Cardskipper.

Du väljer mellan Familje- eller Enskilt medlemskap. Priset är detsamma dvs 1000kr för helåret.

För att köra gratis och delta på tisdagsträning krävs träningskort. Träningskortet ingår i medlemskapet för nya medlemmar eller om åtaganden i klubben är uppfyllda.

Alternativ finns att köpa sig fri eller välja medlemskap utan träningskort. I medlemsbrevet som har skickats separat till befintliga medlemmar kan du se om du behöver betala mer än medlemsavgiften för att få träningskort för 2019.

Efter att vi har registrerat medlemsavgiften kommer du kunna lösa licens i SvemoTA. Obs! Licenserna för 2019 blir tillgängliga 181201 i SvemoTA.

Så här registrerar och betalar du ditt medlemskap för 2019:

1. Surfa in via mobil eller dator på https://apply.cardskipper.se/obu
  2. Välj typ av medlemskap:
    • Familjemedlemskap om du vill registrera två eller fler medlemmar från samma familj
    • Enskilt medlemskap om du endast vill registrera och betala för en medlem.
  3. Fyll i personuppgifter och klicka på nästa. Observera att fältet Födelsenummer är de fyra sista i personnumret.
  4. Lägg till resterande familjemedlemmar. Du väljer själv om samma mail/mobil ska användas för övriga familjemedlemmar.
  5. I nästa steg väljer du Extraprodukt som är själva träningskortet:
    • Är du ny medlem eller har gjort alla åtaganden för att få träningskortet väljer du Träningskort 0kr för alla familjemedlemmar.
    • Ska du betala avgift enligt medlemsbrevet väljer du Träningskort 1500/3000kr för EN familjemedlem och Träningskort 0kr för resterande i familjen.
    • Är du inte intresserad av träningskort väljer du INGEN extraprodukt utan går vidare.
  1. Slutför ansökan genom att välja betalningsmetod. Du kan välja mellan faktura, kreditkort eller direktbetalning. Observera att vid val av faktura tillkommer avgift om 20kr.
  2. Följ instruktionen du får i mail/SMS för att installera appen.
  3. Har du angett olika mail/mobilnr för familjemedlemmar kan du ändå enkelt lägga till dem så att de är samlade i en telefon. Klicka på + och ange Medlemskod som du erhållit vid registreringen. Medlemskoderna finns även under inställningar i appen.

Frågor om medlemskap mailas till This is a mailto link

Uppdaterad: 25 NOV 2018 19:45 Skribent: Henrik Kristensson