Mål och visioner

LMK vill utveckla motocross -sporten så att barn och vuxna har en meningsfull och positiv fritidssysselsättning. Detta sker genom tränings- och tävlingsverksamhet samt crosskola för alla kategorier; nybörjare, motionärer och elitåkare.

Målsättningen är att alla som önskar , oavsett kön, etnicitet eller funktionshinder, ska ha möjlighet att prova motocross.

Ett mål är att fördubbla antalet medlemmar under en 10-årsperiod.

Landskrona MK vill utveckla Saxtorpsbanan i samverkan med andra.

Klubben vill att Saxtorpsbanan med dess unika historia ska utvecklas genom en ännu bredare motions- och idrottsverksamhet för Landskrona och hela regionen. Det kan ske genom anläggande av motionsslingor för löpning och skidåkning samt genom cykelbanor för MTB och BMX och närliggande sporter. Ett mål är att Saxtorpsbanan inom en tvåårsperiod ska ha status för större nationella och internationella tävlingar.

Foto: Sofie Turesson

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:58